#summersales la promenada sibiu: shopping cu atitudine

#summersales la promenada sibiu: shopping cu atitudine

Când soarele verii strălucește puternic, iar aerul se încarcă cu atmosfera electrică a festivalurilor din inima orașului, Promenada Sibiu devine epicentrul modei, adăpostind cele mai așteptate reduceri ale sezonului. 

#summersales la promenada sibiu: shopping cu atitudine

Ritmurile modei: Stilul în tendințe pentru festivalurile verii

#summersales la promenada sibiu: shopping cu atitudine

Vara vibrează în ritmuri de culori intense, imprimeuri care sfidează convenționalul și materiale care oferă confort și lejeritate. Rochiile fluide, de inspirație boho, pantalonii scurți în nuanțe pastelate și cămășile oversized, cu un vibe relaxat, sunt elementele de bază care vor aduce un suflu fresh garderobei estivale, alături de accesoriile statement: genți colorate, pălării cu boruri largi sau bijuterii oversized, care pot transforma o ținută simplă într-una care atrage toate privirile. 

#summersales la promenada sibiu: shopping cu atitudine

#SummerSales: Reduceri de până la 70% la branduri consacrate

Vara aduce o explozie de culoare și stil, în special în moda festivalurilor. Cu #SummerSales, Promenada Sibiu devine un punct central al tendințelor actuale. Brandurile de top își deschid porțile cu reduceri generoase, invitând la descoperirea modei estivale și la pregătirea pentru un sezon de festivaluri memorabile”, spun reprezentanții Promenada Sibiu.

Până pe 31 august, clienții vor descoperi aici reduceri importante la brandurile preferate, de la vestimentație și accesorii care aduc culoare până la produse esențiale de îngrijire.

#summersales la promenada sibiu: shopping cu atitudine

Kultho și Splend’Or oferă reduceri de 40-50% la bijuterii elegante, perfecte pentru orice ținută de festival.

În magazinele BSB, Sofia Man, Kigili, Mohito, Meli Melo, Benvenuti, Tommy Hilfiger și Bershka, reducerile variază între 40% și 70% la haine trendy la accesorii chic.

Mango, Pull & Bear, Massimo Dutti, Oysho și Zara au pregătit reduceri de până la 50% la articolele de îmbrăcăminte estivale și lenjerie intimă.

La Guess și Stradivarius, clienții se vor bucra de reduceri de până la 60% la o selecție de haine și accesorii cu stil.

Pentru cosmetice, parfumuri și creme hidratante cu factor de protecție solară, Sephora, Douglas și Mac au reduceri între 15% și 70%.

Pentru mai multe informații despre campaniile verii, vizitați site-ul Promenada Sibiu.

#summersales la promenada sibiu: shopping cu atitudine #summersales la promenada sibiu: shopping cu atitudine #summersales la promenada sibiu: shopping cu atitudine #summersales la promenada sibiu: shopping cu atitudine #summersales la promenada sibiu: shopping cu atitudine #summersales la promenada sibiu: shopping cu atitudine #summersales la promenada sibiu: shopping cu atitudine #summersales la promenada sibiu: shopping cu atitudine

Ultima oră

Comentariul meu