s-au pus în vânzare biletele pentru fc hermannstadt - farul constanța - prețuri de la 30 de lei
FC Hermannstadt a scos de luni la vânzare biletele de acces la jocul din prima rundă a Superligii, cu campioana Farul Constanța, meci  programat sâmbătă, 15 iulie, ora 18.30, pe noua arenă din Sibiu.
Pentru meciul din etapa inaugurală a Superligii, FC Hermannstadt – Farul Constanța, prețul biletelor este următorul: 60 lei (Tribuna 1), 50 lei (Tribuna 2), 30 lei (Peluza Nord).  Biletele pot fi achiziționate online de pe siteul www.bilete.ro.
Pentru familiile cu copii, există posibilitatea achiziționării de bilete Family Zone, la Tribuna 2, unde costul unui tichet pentru copil cu loc rezervat lângă adult este de 25 de lei.
În paralel, continuă și vânzarea abonamentelor pentru sezonul viitor, valabile la toate jocurile de pe teren propriu de campionat și cupă. Clubul sibian vinde abonamente la prețurile de 500 lei (Peluza Nord), 800 lei (Tribuna 2) și 1000 lei (Tribuna 1). Pentru cei care doresc să vină cu copiii la meci, s-au creat abonamentele Family Zone, la prețurile de 200 lei pentru cei mici și 800 lei pentru adulți, cu locuri alăturate.
? #ABONAMENTE @ Stadionul Municipal Sibiu | sezon 2023-2023 | disponibile online aici⏩ https://bit.ly/3NA1yzY.
Abonamentele sunt valabile pentru toate meciurile FCH pe teren propriu, în toate competițiile (SuperLiga România & Cupa României). Parteneri: Bilete.ro” este anunțul făcut public luni de clubul FC Hermannstadt.

Ultima oră

Comentariul meu