radu crișan a revenit la csc 1599 șelimbăr - fundașul ceruse în luna mai rezilierea contractului
Fundașul central Radu Crișan (27 ani) a revenit la CSC 1599 Șelimbăr, după ce, în urmă cu o lună și jumătate, ceruse rezilierea contractului. 
La finalul lunii mai, Crișan a solicitat rezilierea acordului, iar conducerea clubului sibian i-a îndeplinit fundașului central dorința de a pleca la o altă echipă. Despărțirea a fost la acel moment anunțată oficial pe pagina de facebook a clubului.
”Stâlpul” defensivei echipei de Liga 2 s-a răzgândit însă și a revenit  la echipa pregătită de Claudiu Niculescu.  ”A fost opțiunea lui să plece, nu noi am vrut să întrerupem colaborarea. Este bine pentru echipă că el s-a întors. Crișan este deja în cantonament cu echipa” a spus directorul clubului CSC 1599 Șelimbăr, Cornel Stănilă.
De-a lungul carierei sale, fundașul central a mai evoluat la Rapid București, Dunărea Călărași, FC Hermannstadt, Astra, UTA Arad, Academica Clinceni și U Cluj. Jucătorul are la activ și o promovare în Liga 1 la activ, cu UTA, în sezonul 2019-2020.
Încă trei transferuri
Conducătorul clubului sibian anunță că va mai face trei transferuri. ”Mai căutăm să aducem trei jucători, printre care un atacant. Sper să găsim ce ne dorim până începe Liga 2” a mai anunțat Cornel Stănilă.
Antrenorul Claudiu Niculescu speră să îl convingă și pe Jordan Gele să revină. ”Gele nu a dat niciun semn. Noi căutăm vârf, nu putem aștepta după el. Dacă el vrea să revină, așteptăm să de aun semn”  a explicat șeful clubului din Șelimbăr.

Ultima oră

Comentariul meu