update: femeie de 75 de ani, lovită de o mașină pe revoluției - a trecut strada prin loc nepermis
FOTO arhivă

O femeie în vârstă de 75 de ani a fost transportată la spital după ce, luni după-amiaza, a fost lovită de o mașină pe strada Revoluției din Sibiu. Aceasta a trecut strada printr-un loc nepermis, moment în care a fost acroșată de un autoturism. 

UPDATE

Testarea conducătorului auto cu aparatul Drugtest a indicat rezultat pozitiv la THC – 5, cannabis, urmând a fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism.
La nivelul Biroului Rutier Sibiu se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv conducere sub influența substanțelor psihoactive.

update: femeie de 75 de ani, lovită de o mașină pe revoluției - a trecut strada prin loc nepermis

ȘTIREA INIȚIALĂ

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident de circulație produs pe strada Revoluției din municipiul Sibiu. „În timp ce traversa partea carosabilă prin loc nepermis, o femeie în vârstă de 75 de ani, localnică, a fost surprinsă și accidentată de un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, sibian”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Femeia a fost transportată la spital. „Femeia a suferit cu traumatism și are mai multe escoriații. Aceasta este transportată la spital conștientă”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

În zonă se circulă îngreunat.

Ultima oră

Comentariul meu