fc hermannstadt a mai adus un atacant - ruben fonseca a crescut la benfica lisabona
FC Hermannstadt a anunțat luni transferul atacantului portughez Ruben Miguel Valente Fonseca (23 de ani), care vine de la Tondela.
Atacantul portughez a jucat până acum doar în țara natală. Lansat la juniorii lui Benfica Lisabona, Fonseca a mai trecut pe la Feirense, Salgueiros, Braga B și Tondela, iar FC Hermannstadt este pentru el prima echipă în străinătate.  Pe postul de atacant, antrenorul Marius Măldărășanu îi mai are în lot pe Daniel Paraschiv și Adrian Petre.
FC Hermannstadt i-a mai adus în această vară pe Cristian Neguț și Alexandru Jipa (Chindia), Valerică Găman (Universitatea Craiova), Adrian Petre (Levadiakos) și Cosmin Bucuroiu (revenit după împrumut la Unirea Bascov).
Cotat la 250 mii euro
”Bine ai venit la #FCH, Rúben Fonseca!
 Ruben Fonseca este un vârf de atac portughez, în vârstă de 23 de ani. A fost format la grupele de copii și juniori la celebrul club lusitan Benfica Lisabona și a bifat două selecții în Echipa Națională a Portugaliei U19. Până în prezent, Rúben a mai evoluat în țara natală pentru echipe ca Feirense, Salgueiros, Braga și Tondela, echipă din liga a doua din Portugalia, pentru care a evoluat în 41 de meciuri în toate competițiile în sezonul trecut, a înscris de 4 ori și a oferit o pasă de gol. Rúben Fonseca are o înălțime de 1,88 metri, este un vârf de careu, cum se spune în fotbal, dar poate evolua și ca mijlocaș dreapta (winger). Atacantul portughez este cotat la suma de 250.000 euro pe site-urile de specialitate. Rúben Fonseca va purta numărul 99 pe tricou” este anunțul celor de la FC Hermannstadt.
fc hermannstadt a mai adus un atacant - ruben fonseca a crescut la benfica lisabona

Ultima oră

Comentariul meu