Eveniment local grandios pentru profesioniștii în construcții - Pe 20 iulie, Milwaukee Tour BIG RED vine la Sibiu - Cum te înregistrezi

După ce va fi străbătut toată Europa, pe 20 iulie 2023 camionul Milwaukee Tour BIG RED poposește la Sibiu, la Verdon, pe Ștefan cel Mare, nr. 154.

Milwaukee Tour BIG RED: un eveniment grandios, dedicat profesioniștilor din cele mai diverse industrii – construcții și amenajări interioare, reparații auto, spații verzi, instalații electrice, instalații sanitare, etc.

Brandul Milwaukee, lider în industria uneltelor profesionale, este încântat să anunțe evenimentul mult așteptat, Milwaukee Tour BIG RED, care va avea loc în data de 20 iulie 2023 la Sibiu. Gazda generoasă a acestui eveniment este compania locală Verdon, recunoscută pentru angajamentul său față de excelență și inovație.

Milwaukee Tour BIG RED este o ocazie unică pentru profesioniștii din industria construcțiilor, service-urilor auto, instalații electrice, instalații sanitare, amenajări spații verzi, agricultori, firme de exploatare forestieră, etc., de a se conecta, a învăța și a descoperi cele mai noi tehnologii și produse din domeniu. Evenimentul promite participanților o experiență interactivă și captivantă.

Printre momentele deosebite ale evenimentului se numără prezentări ale specialiștilor în domeniu, demonstrații în direct ale produselor Milwaukee și sesiuni interactive de întrebări și răspunsuri. Participanții vor avea oportunitatea de a explora gama largă de unelte și echipamente profesionale Milwaukee și de a beneficia de sfaturile și cunoștințele experților din industrie.

Milwaukee Tour BIG RED reprezintă o oportunitate excelentă de networking, oferind participanților șansa de a interacționa cu colegi din domeniu și de a dezvolta relații de afaceri solide.

Evenimentul va include PROMOȚII și OFERTE SPECIALE, valabile exclusiv pentru participanți, precum și un concurs de îndemânare, în cadrul căruia câștigătorii locurilor 1,2,3 vor fi răsplătiți cu premii.

Suntem extrem de încântați să organizăm anul acesta Milwaukee Tour BIG RED la Sibiu, și să aducem în fața profesioniștilor cele mai noi produse și inovații din industria noastră, a declarat Adrian Blaga, reprezentantul companiei sibiene Verdon. „Evenimentul este conceput pentru a oferi participanților o experiență memorabilă și oportunitatea de a se conecta cu alți profeioniști pasionați de domeniul lor. Ne dorim să-i inspirăm și să le oferim resursele necesare pentru a-și înbunătății performanța și eficiența în activitățile lor de zi cu zi„.

Despre Milwaukee: brandul Milwaukee este cunoscut în întreaga lume pentru calitatea superioară a uneltelor și echipamentelor profesionale pe care le oferă. Cu o istorie de peste 95 de ani în industrie, Milwaukee este recunoscut pentru inovație, performanță și durabilitate. Produsele lor sunt concepute pentru a rezista celor mai solicitante medii de lucru și pentru a ajuta profesioniștii să obțină cele mai bune rezultate în proiectele lor.

Despre Verdon: Compania sibiană Verdon este o prezență de încredere în industria echipamentelor profesionale. Cu o gamă largă de produse, prezente atât online pe www.verdon.ro, cât și fizic în showroom-ul de pe Ștefan cel Mare, nr. 154 din Sibiu, Verdon se angajează să ofere soluții de înaltă calitate și să susțină dezvoltarea profesioniștilor din diverse domenii.

Eveniment local grandios pentru profesioniștii în construcții - Pe 20 iulie, Milwaukee Tour BIG RED vine la Sibiu - Cum te înregistrezi

Pentru mai multe informații despre evenimentul Milwaukee Tour BIG RED puteți suna și la numărul de telefon 0371 015 191.

Înscriere-te acum la evenimentul Milwaukee Tour BIG RED – Sibiu

Pentru a participa, profesioniștii din industria construcțiilor, service-urile auto, electricienii, instalatorii, specialiștii în amenajări spații verzi, etc., sunt invitați să se ÎNREGISTREZE ÎN AVANS, rapid și simplu, pe site-ul evenimentului: 

>>>>> https://tour2023signup.eu/register/event/57/verdon-solution

Eveniment local grandios pentru profesioniștii în construcții - Pe 20 iulie, Milwaukee Tour BIG RED vine la Sibiu - Cum te înregistrezi

Ultima oră

Comentariul meu