echipele sibiene au părăsit cupa româniei la minifotbal - tiki-taka topram a ajuns cel mai departe, în șaisprezecimi de finală
Echipele sibiene au părăsit sâmbătă Cupei României la minifotbal, competiție care își desemnează duminică câștigătoarea.
Jocurile din Cupei României la minifotbal se dispută în perioada 7-9 iulie la Sibiu, în trei locații, Stadionul ”Cutiuța”, Baza Sportivă Voința și Baza Sportivă Fair-Play (în spatele fabricii Trans Agape). La startul competiției au fost 96 de echipe, acestea fiind împărțite în 32 de grupe a câte 3 formații. Conform sistemului de desfășurare, primele două clasate din grupe au mers mai departe, au rămas 64 de echipe și s-a continuat cu jocuri eliminatorii. Echipele clasate pe locurile 3 în faza grupelor au continuat și ele într-o competiție separată, Cupa ”Socca”.
Tiki-Taka Topram a fost echipă sibiană care a ajuns cel mai departe, fiind eliminată în șaisprezecimile de finală. După ce a câștigat grupa preliminară, echipa lui Marius Manea a câștigat în prima rundă eliminatorie, 4-3 cu Rechinii Zalău, după care a pierdut în șaisprezecimi, 1-5 cu Redex Baia Mare.
Inter și CS Premier s-au calificat și ele în prima rundă eliminatorie, de pe locul 2 în grupele preliminare. În prima fază eliminatorie, CS Premier a pierdut, scor 0-2 cu MG Alba Iulia, în timp ce Inter Sibiu a cedat, 2-4 cu Oilfriends Ploiești. Edei, FC Dasim Corner, Hipodrom Arena Câinilor, Liga Pro și FC Star au continuat în Cupa ”Socca”, după ce au terminat grupele din care au făcut parte pe locul 3.
Câștigătoarea Cupei României se califică la EMF Euro Cup, iar locurile 2-5 la finalul competiției merg și ele la Socca Cup.

Ultima oră

Comentariul meu