Publicat înSport, Fotbal, Ultima oră

Trei echipe sibiene se califică în prima fază eliminatorie a Cupei României de la Sibiu – Doar Tiki-Taka Topram a câștigat grupa

trei echipe sibiene se califică în prima fază eliminatorie a cupei româniei de la sibiu - doar tiki-taka topram a câștigat grupa

Trei echipe sibiene din cele șapte aflate la startul Cupei României la minifotbal continuă lupta spre fazele superioare ale competiției.
Jocurile Cupei României se dispută în perioada 7-9 iulie la Sibiu, în trei locații, Stadionul ”Cutiuța”, Baza Sportivă Voința și Baza Sportivă Fair-Play (în spatele fabricii Trans Agape). Nu mai puțin de 96 de echipe s-au prezentat la startul Cupei României, acestea fiind împărțite în 32 de grupe a câte 3 formații.  Conform sistemului de desfășurare, primele două clasate din grupe merg mai departe, rămân 64 de echipe și se continuă cu jocuri eliminatorii. Echipele clasate pe locurile 3 în faza grupelor continuă și ele într-o competiție separată, Cupa ”Socca”.
Tiki-Taka Topram este singura echipă sibiană care merge mai departe din postura de câștigătoare a grupei, după ce a acumulat 6 puncte. De altfel, formația lui Marius Manea se anunță una dintre favoritele competiției.
Inter și CS Premier se califică și ele în prima rundă eliminatorie de pe locul 2, terminând faza grupelor cu câte 3 puncte.
Edei, FC Dasim Corner, Hipodrom Arena Câinilor, Liga Pro și FC Star continuă în Cupa ”Socca”, după ce au terminat grupele din care au făcut parte pe locul 3.
Câștigătoarea Cupei României se califică la EMF Euro Cup, iar locurile 2-5 la finalul competiției merg și ele la Socca Cup.
trei echipe sibiene se califică în prima fază eliminatorie a cupei româniei de la sibiu - doar tiki-taka topram a câștigat grupa

 

 

Ultima oră

Comentariul meu

Conectare

V-am trimis recent un link de autentificare. Vă rugăm să vă verificați căsuța poștală!

Conectați-vă cu parola de mai jos sau conectați-vă folosind e-mailul dvs.

Primiți un cod trimis pe e-mail pentru a vă înregistra sau conectați-vă folosind o parolă.

Introduceți codul pe care l-ați primit prin e-mail pentru a vă conecta sau conectați-vă folosind o parolă.

Termeni și condiții