Se anunță vreme frumoasă în weekend, ideală pentru o zi la piscină alături de prieteni sau de familie. Carpentiere Arena reprezintă oaza de liniște de pe Valea Stezii unde poți petrece un sfârșit de săptămână ideal, așa cum ți l-ai dorit, cu mâncare tradițională, piscină încălzită, terasă spațioasă și, mai ales, o priveliște care își taie respirația.

Marea este cu siguranță prea departe pentru a petrece un weekend relaxant la plajă, însă  Carpentiere Arena are soluția perfectă pentru sibienii, și numai, care vor să se bucure de un sfârșit de săptămână într-o locație de vis, din apropierea Sibiului. Hotelul pune la dispoziția oaspeților o piscină de mari dimensiuni. Mai mult, chiar dacă temperaturile nu sunt caniculare, nu este nici o problemă în a te relaxa în piscina de la Carpentiere Arena, apa fiind încălzită.

Într-un cadru înconjurat de natură, la poalele cele mai vechi stațiuni de schi fin țară – Păltiniș, Carpentiere Arena oferă, pe lângă piscina încălzită, și alte servicii de cea mai bună calitate. Așadar, cei interesați să petreacă o zi sau chiar un sejur la frumoasa locație, trebuie să știe că pot beneficia și de facilități de spa, atât de două ciubăre cu apă încălzită, cât și saună uscată, mereu pregătită pentru a completa circuitul. Printre surprize se mai află și muzică live în a doua partea a zilei până seara. Copiii se pot distra și ei în voie la locul de joacă dedicat lor, astfel încât părinții să se relaxeze.

Preparate tradiționale și cele mai fine băuturi la Carpentiere Arena

Aerul de munte este puternic, cum bine știm, ceea ce înseamnă că și mâncarea trebuie să fie consistentă. La Carpentiere Arena, bucătarii știu cât de important este ca mâncare să fie delicioasă, dar cunosc foarte bine și porțile pe care sibienii și turiștii le preferă, iar aici toți care le trec pragul trebuie să știe că în această locație nu se face „rabat” la calitate și cantitate.

Gusturile autentice din Mărginime nu lipsesc din farfuriile oaspeților, majoritatea ingredientelor fiind de la producătorii locali din Sibiu. Un meniu variat, pentru toate gusturile, cu preparate tradiționale precum tocănițe de vițel sau miel la ceaun cu mămăliguță, bulz ciobănesc, pastramă de oaie sau papanași, este pregătit pentru musafirii care vor să se bucure de o zi la piscină sau de o vacanță la munte. Bineînțeles, din meniu nu lipsesc nici pastele, platourile tradiționale și multe alte bunătăți pregătite de cei mai iscusiți bucătari.

Un „prieten” bun al mâncării tradiționale este băutura, iar la Carpentiere se găsesc vinuri de la cele mai cunoscute crame. Domnișoarele pot servi un cocktail sau un fresh pe marginea piscinei în timp ce fură soarele pentru a avea un bronz ca din reviste.

Carpentiere Arena pune la dispoziție piscina încălzită nu doar celor cazați, ci tuturor care vor să petreacă o zi de neuitat la munte, într-un cadru mirific cu mâncare și băuturi de cea mai bună calitate. Prețul unei zile de relaxare la Carpentiere cu piscină, spa și ciubăr este de o sută de lei, așa că nu mai sta pe gânduri și cheamă-ți prietenii să vă distrați!

Desigur, cei care vor să petreacă mai mult de o zi la frumoasa locație de pe Valea Stezii sunt și ei așteptați. Hotelul dispune de 24 de camere de lux, spațioase, elegante și cu dotări de excepție. Rezervările se fac la numărul de telefon 40 (740) 053 350.

Fii la curent cu toate surprizele pregătite de Carpentiere Arena vara aceasta. Află ultimele noutăți urmărind paginile de facebook și instagram.

Ultima oră

Comentariul meu