După ce s-a retras în această vară din cariera de jucător, Bogdan Vișa (37 ani) este noul team manager al echipei de Liga 2,  CSC 1599 Șelimbăr.
Vișa a fost alături de ”călăreții roșii” încă de când echipa era la Liga 3 și a reușit promovarea în cel de-al doilea eșalon. Jucătorul stabilit la Șelimbăr s-a retras în această vară, dar rămâne în cadrul clubului, unde va ocupa postul de team manager.  Fostul fundaș central a început deja munca la club și s-a alăturat echipei care a plecat sâmbătă în cantonament în Bulgaria.
Noul team manager este convins că trupa lui Claudiu Niculescu va fi și mai puternică în sezonul viitor, când își propune accederea în play-off.  ”Au fost 4 ani frumoși la Șelimbăr, ce îmi puteam dori mai mult de la ultimii ani din carieră, decât să joc acasă. Cu siguranță, echipa o să fie mai puternică, de la an la an” a spus în urmă cu câteva zile acesta pentru Ora de Sibiu.
Bogdan Vișa va avea parte de un meci de retragere în această vară, iar clubul a retras tricoul cu numărul 24, purtat de jucătorul emblematic pentru Șelimbăr în ultimii patru ani.
În cariera sa, Bogdan Vișa a jucat la FC Sibiu, CSM Rm. Vâlcea, FC Olt, FC Argeș, Poli Iași, Gaz Metan Mediaș, CS Mioveni, FC Argeș și CSC 1599 Șelimbăr. Are jocuri în Liga 1 la FC Argeș și Gaz Metan.
bogdan vișa, noul team manager al echipei csc 1599 șelimbăr - s-a retras de pe teren în această vară

Ultima oră

Comentariul meu