fc hermannstadt, succes cu 5-1 în amicalul cu miercurea ciuc - trupa lui măldărășanu, gata de debutul cu farul

În ultimul test înainte de startul Superligii, FC Hermannstadt a învins vineri, pe Stadionul Municipal, cu 5-1 (3-0) pe FK Csikszereda Miercurea Ciuc, echipă care activează în al doilea eșalon.

Golurile echipei pregătite de Marius Măldărășanu au fost marcate de Balaure, Paraschiv, Bucuroiu, Petrescu și B. Rotar, ultimul fiind venit în probe. Sibian la origini, Rotar (21 ani) a mai evoluat în trecut la CSC 1599 Șelimbăr, iar sezonul precedent la Minaur Baia Mare. În celelalte amicale ale verii, Hermannstadt a pierdut ”dubla” cu FC Shkupi (1-2 și 0-1), a remizat, 0-0 cu KF Egnatia (Albania)  şi cu o selecţionata jucătorilor africani fără contracte și s-a impus cu CSC 1599 Șelimbăr, scor 1-0.

FC Hermannstadt va juca sâmbătă, 15 iulie, ora 18.30, pe noua arenă din Sibiu cu campioana Farul Constanța, în prima etapă din Superligă.

Conform paginii oficiale a clubului FC Hermannstadt, echipa de start din ultimul amical a fost următoarea: Letica – Medina, Stoica, Găman, Oroian – Baba, Sota – Balaure, Neguț, Bucuroiu – Paraschiv. Rezerve: Muțiu, Butean, Antoche, Bejan, Issah, Biceanu, Petrescu, Bărbuț, G. Iancu, Petre.

fc hermannstadt, succes cu 5-1 în amicalul cu miercurea ciuc - trupa lui măldărășanu, gata de debutul cu farul

 

Ultima oră

Comentariul meu