VIDEO: Accident cu patru morți la Bujoreni între Sibiu și Vâlcea

Un accident mortal a avut loc, joi seara, pe DN7, între Sibiu și Râmnicu-Vâlcea. Patru persoane, printre care și un copil, au decedat, în urma unei coliziuni între un autoturism, un microbuz și un TIR.

Polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au fost sesizați cu privire la faptul că s-ar fi produs un accident rutier grav pe DN7, în localitatea Bujoreni.

“Din primele date, se pare că ar fi avut loc o coliziune între 3 autovehicule, respectiv un autoturism, un autotren și un microbuz care transporta persoane, pe DN 7, km.182 + 100 m, în localitatea Bujoreni”, transmit reprezentanții IPJ Valcea.

În urma impactului a rezultat decesul a patru persoane, care se aflau în autoturism. “În urma accidentului au rezultat 4 victime din autoturism (3 adulți și 1 minor) DECEDAȚI, 6 persoane în microbuz fără probleme medicale și o persoana in camion (transporta piese auto) fără probleme medicale”, informează ISU Vâlcea.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cauzelor care au condus la producerea evenimentului rutier.

Traficul este blocat total.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu

Publică