fc hermannstadt l-a vândut pe limaj la ballkani - afacere bună pentru sibieni

FC Hermannstadt a realizat joi o mutare surpriză și l-a vândut pe neamțul Vesel Limaj (26 ani) la KF Ballkani, campioana din Kosovo.

Conform presei din Kosovo, neamțul va semna un acord pe doi ani cu Ballkani. Venit în iarnă la Sibiu liber de contract, mijlocașul ofensiv a jucat în 15 meciuri pentru trupa de pe Cibin, reușind să marcheze 1 gol, în play-out, în disputa cu FC Argeș, scor 2-1. Vesel Limaj a mai jucat la Hamburger SV II,  SV Horn (Austria), FK Bylis, FK Kukesi și FK Tirana (toate din Albania).

Radu Neguț: ”Nu se aștepta nimeni”

Cedarea lui Vesel Limaj, jucător care mai avea un an de contract este o surpriză. ”Am vândut un jucător la care nu se aștepta probabil nimeni. Limaj a fost cedat pentru o sumă de bani, este o afacere bună pentru Sibiu, dar nu putem da alte detalii. În câteva zile, Limaj joacă preliminarii de Liga Campionilor cu noua sa echipă, contra lui Lugodorets. Nu știm încă dacă mai pleacă cineva sau nu” a spus directorul sportiv de la FC Hermannstadt, Radu Neguț.

În perioada următoare, FC Hermannstadt ar mai putea ceda contracost 1-2 jucători, existând interes din partea altor cluburi pentru Paraschiv, Letica sau Opruț.

fc hermannstadt l-a vândut pe limaj la ballkani - afacere bună pentru sibieni

 

Ultima oră

Comentariul meu