Allan, cățelul de terapie, alături de studenții de la Facultatea de Științe Economice din Sibiu - Îi susține emoțional înainte de licență
Sursa foto: Facebook/Asociația Incluziv - Câini De Terapie Sibiu

 „Asociația Incluziv – Câini De Terapie Sibiu” vine cu o inițiativă inedită prin care ajută studenții să scape de emoții înaintea susținerii licenței vineri, la Facultatea de Științe Economice, din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu.

Allan, un Golden Retriver foarte iubăreț, o să îi susțină emoțional pe studenții de la „Științe Economice” care își prezintă licența vineri, între orele 8:00 și 11:30. Evenimentul este realizat cu sprijinul „Asociației Incluziv – Câini De Terapie Sibiu”, destinat exclusiv elevilor  din cadrul Facultății de Științe Economice.

Allan, cățelul de terapie, alături de studenții de la Facultatea de Științe Economice din Sibiu - Îi susține emoțional înainte de licență
Sursa foto: Facebook/Asociația Incluziv – Câini De Terapie Sibiu

Asociația „Incluziv” are ca misiune promovarea incluziunii sociale prin valorificarea potențialului, abilităților și diversității membrilor comunității. Scopul Asociației „Incluziv” este îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității prin intervenții asistate de animale, suport psihologic și terapie ocupațională care vizează dezvoltarea emoțională, socială, cognitivă, a abilităților de comunicare, de autonomie personală și autoservire, îmbunătățirea/menținerea stării de sănătate.

Citește și: FOTO Terapie cu căței pentru copiii sibieni care suferă de autism

Ultima oră

Comentariul meu