Performanță bună pentru CSS Sibiu U12 - Locul trei la Campionatul Național de baschet feminin

Echipa de baschet feminin U 12 a CSS Sibiu a obținut un meritoriu loc 3 la Campionatul Național desfășurat la Costinești, în perioada 1-4 iulie.

Fetele pregătite de Lucian Negru au depășit faza grupelor, unde au obținut un succes, 19-6 cu Leii București și o înfrângere, 16-22 cu Smart Basketball Team Cluj Napoca. În semifinalele Campionatului Național U 12, CSS Sibiu  a pierdut cu viitoarea campioană, ACS Dan Dacian București, scor 13-39, iar apoi a câștigat finala pentru bronz, scor 23-19 cu Smart Basketball Team Cluj Napoca. Micuțele baschetbaliste la CSS au avut ocazia să-și etaleze calitățile și pasiunile, fiind susținute în permanență de zecile de părinți, rude și suporteri.

La finalul lunii iunie, echipa feminină de baschet U 12 de la CSS Sibiu a participat la un alt eveniment important la nivel juvenil,  Competiția Sportivă Națională de minibaschet, care s-a desfășurat tot la Costinești. Aceeași echipă a CSS Sibiu a jucat în grupa 2 de avansați, unde a câștigat toate cele șapte partide disputate, terminând detașat pe primul loc. Specificul competiției sportive este că nu se face un clasament decât pe grupe, nu se merge mai departe pentru a se stabili o câștigătoare, așa cum a fost în campionat. Competiția Sportivă Națională  beneficiază de o prezență foarte mare, iar echipele sunt împărțite pe niveluri de avansați și începători.

Performanță bună pentru CSS Sibiu U12 - Locul trei la Campionatul Național de baschet feminin

Ultima oră

Comentariul meu