directoarea liceului de artă din sibiu, sancționată după ce soțul acesteia a bătut un profesor în cancelarie

La sfârșitul lunii mai, directoarea Liceului de Artă din Sibiu, Avrigean Daniela Luminița, a fost implicată într-un scandal de proporții după ce soțul ei l-a bătut pe liderul de sindicat al instituției. Motivul a fost reprezentat de încheierea mediilor celor de clasa a 12-a, unde învăța și fiul directoarei, toate acestea pe fondul grevei profesorilor.

Directoarea liceului a specificat la momentul respectiv că nu a fost vorba de agresiune, ci de îmbrânceli și că toată „scena” s-a întâmplat în contextul unor frustrări mai vechi prin care profesorul de sport nu a reușit să îi ia locul acesteia.

Citește și: EXCLUSIV – Scene șocante la Liceul de Artă din Sibiu – Profesorul de Educație Fizică, bătut în cancelarie de soțul directoarei

Inspectoratul Județean Școlar a deschis o anchetă de la sfârșitul lunii mai pentru soluționarea incidentului. Așadar, la aproximativ o lună de la scandalul din cadrul Liceului de Artă din Sibiu ancheta s-a sfârșit, iar Avrigean Daniela Luminița a fost sancționată.

„A fost sancționată cu suspendarea, pe o perioadă de până la 3 ani, a dreptului de înscriere la un concurs pentru ocuparea unei funcții didactice superioare sau pentru obținerea gradelor didactice ori a unei funcții de conducere, de îndrumare și de control”, a transmis purtătorul de cuvânt ai Inspectoratului Județean Școlar Sibiu, Constantin Dincă.

Citește și: Reacția profesorului de Educație Fizică, bătut în cancelarie la Liceul de Artă – „Se încearcă transferul unui incident instituțional grav într-un derizoriu personal”

Reamintim că un scandal de proporții a avut loc la Liceul de Artă din Sibiu. Directoarea liceului ar fi cerut datele de conectare în aplicația „Note în catalog” profesorului de sport, care era și dirigintele clasei, pentru a le putea încheia situația elevilor de clasa a 12-a. După un schimb replici acide între cei doi, soțul directoarei ar fi intervenit în scandal, după care a urmat o serie de îmbrânceli pe holuri și în afara școlii. Profesorul de sport a depus plângere atât la poliție, cât și în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.

Citește și: Directoarea de la Liceul de Artă vine cu lămuriri legate de conflictul din cancelarie – ” Nu a fost o agresiune fizică, pur și simplu niște îmbrânceli!”

 

Ultima oră

Comentariul meu