ciprian ștefan, directorul cnm astra, consilier onorific la ministerul culturii - turcan: „va fi un sprijin important”

Directorul general al Complexului Național Muzeul (CNM) Astra și președinte al Rețelei Naționale a Muzeelor a fost numit consilier onorific al ministrului Culturii. Raluca Turcan a făcut anunțul pe pagina de Facebook, spunând că Ciprian Ștefan îi va fi „un sprijin important” și o va consilia în mai multe domenii. 

Ciprian Ștefan, directorul CNM Astra din Sibiu, a fost propus în calitate de consilier onorific la Ministerul Culturii. Acesta a acceptat propunerea Ralucăi Turcan. 

ciprian ștefan, directorul cnm astra, consilier onorific la ministerul culturii - turcan: „va fi un sprijin important”

„Ciprian Ștefan, director general al Complexului Național Muzeul Astra Sibiu și preşedinte al Reţelei Naţionale a Muzeelor este un profesionist unanim recunoscut în breaslă, un manager cultural care a demonstrat o deosebită abilitate în diversificarea formelor de finanțare a sectoarelor culturale și creative, atrăgând sume importante din surse externe și mediul privat pentru creșterea atractivității ofertei muzeale și a modernizării modalităților de expunere.

I-am propus domnului Ciprian Ștefan ca, în calitate de consilier onorific al ministrului Culturii, să fie un sprijin important în furnizarea de soluții și să mă consilieze în domeniile patrimoniu imobil, material și imaterial, muzee, dezvoltare de programe culturale și produsele aferente, instrumente de finanțare, strategii și direcții de valorizare și dezvoltare a comunităților prin resurse patrimoniale”, a spus Raluca Turcan, ministrul Culturii. 

Ultima oră

Comentariul meu