un șofer a intrat cu mașina într-un parapet la miercurea sibiului – avea o alcoolemie de 1,27 la mie
foto: arhivă

Un bărbat din Miercurea Sibiului s-a urcat băut la volan și, pe o stradă din oraș, a făcut accident. Acesta a intrat cu mașina într-un parapet. Din fericire, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale. 

Bărbatul a fost oprit de poliție pe strada Avram Iancu din Miercurea Sibiului. „La data de 2 iulie a.c., în jurul orei 08,00, în Miercurea Sibiului, în timp ce conducea un autoturism pe strada Avram Iancu, un localnic în vârstă de 41 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un parapet. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului l-au testat alcoolscopic pe șofer, rezultatul indicând o valoare de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu