Fundașul central Bogdan Vișa a agățat ghetele în cui - ”Cu siguranță, Șelimbăr va fi mai puternică, de la an la an”
Fundașul Bogdan Vișa (37 ani) a renunțat în această vară la cariera de jucător, după patru ani petrecuți la CSC Șelimbăr.
Vișa a fost alături de ”călăreții roșii” încă de când echipa era la Liga 3 și a reușit promovarea în cel de-al doilea eșalon. Jucătorul stabilit la Șelimbăr ar putea rămâne însă în cadrul clubului, unde ar urma să i se propună un post și rămâne să dea un răspuns. Mai mult, va avea parte de un meci de retragere în această vară, iar clubul va retrage tricoul cu numărul 24, purtat de jucătorul emblematic pentru Șelimbăr în ultimii ani.
Stoperul a primit oferta de a continua în club și în perioada viitoare va discuta cu conducătorii clubului CSC 1599 Șelimbăr. ”Au fost discuții în acest sens, de a rămâne în club, urmează să mă întâlnesc cu cei din conducerea clubului și o să vedem în viitorul apropiat ce se va concretiza. Fiind o destul de încărcată pentru cei din club, care pregătesc noul sezon, cu plecări și veniri de jucători, plus cantonamente și meciuri amicale, încă nu s-a stabilit data meciului meu de retragere” a spus Bogdan Vișa, care abia s-a întors din vacanță.
Vișa: ”19 ani de cantonamente și deplasări sunt de ajuns”

Fundașul central a explicat că dorința de a fi mai mult timp cu familia l-a determinat să agațe ghetele în cui. ”Am decis să mă retrag, ajungând deja la o anumită vârstă și având 2 copii acasă, am considerat că este momentul potrivit să mă retrag și să dedic mai mult timp familiei. Cred că 19 ani de cantonamente, deplasări și meciuri sunt de ajuns”.

Bogdan Vișa este convins că trupa lui Claudiu Niculescu va fi și mai puternică în sezonul viitor, când își propune accederea în play-off.  ”Au fost 4 ani frumoși, ce îmi puteam dori mai mult de la ultimii ani din carieră, decât să joc acasă. Cu siguranță, echipa o să fie mai puternică, de la an la an”.

În cariera sa, Bogdan Vișa a jucat la FC Sibiu, CSM Rm. Vâlcea, FC Olt, FC Argeș, Poli Iași, Gaz Metan Mediaș, CS Mioveni, FC Argeș și CSC 1599 Șelimbăr. Are jocuri la Liga 1 la FC Argeș și Gaz Metan.

Fundașul central Bogdan Vișa a agățat ghetele în cui - ”Cu siguranță, Șelimbăr va fi mai puternică, de la an la an”

Ultima oră

Comentariul meu