claudiu niculescu a anunțat obiectivul pentru cantonamentul din bulgaria - ”trebuie să lucrăm mult la omogenitate”

CSC 1599 Șelimbăr va merge în cantonament la Bansko (Bulgaria), în perioada 9-21 iulie. În stagiul de pregătire montan sunt  programate trei amicale în datele de 14, 17 și 20 iulie, contra unor adversari aflați în zonă în acel timp.

Antrenorul echipei sibiene, Claudiu Niculescu a expus obiectivele pentru stagiul de pregătire, unde prioritatea va fi omogenizarea echipei, mai ales că lotul a suferit schimbări majore în această vară. ”Va fi un cantonament în care vor pune mare accent pe pregătirea tehnico-tactică, avem și trei meciuri amicale, deja datele sunt stabilite. Vom juca cu o echipă de primă ligă din Albania, probabil vom mai juca cu o echipă din România care se va afla în aceeași perioadă cu noi în cantonament în Bulgaria. Trebuie să lucrăm mult la omogenitate, au venit câțiva jucători noi și vor continua să mai vină în zilele următoare”  a anunțat tehnicianul.

”Obiectivul este să terminăm pe locurile fruntașe”

Claudiu Niculescu anticipează o luptă aprigă în Liga 2 și crede că echipa sa poate ataca play-off-ul. ”Cred că va fi unul dintre cele mai puternice sezoane la Liga 2 din ultimii 15-20 de ani, așa că va trebui să fim pregătiți din toate punctele de vedere, să începem bine sezonul și să avem un parcurs cât mai bun în campionat. Obiectivul meu personal este să câștig fiecare meci, asta încerc să le transmit și elevilor mei, trebuie să intrăm pe teren cu gândul doar să câștigăm, dacă reușim, vom vedea. Mai avem o lună până la start, sunt convins că vom face treabă bună împreună, îi văd focusați și foarte dornici să facă performanță, este un lucru îmbucurător pentru mine. Îmi doresc în primul rând să îi ținem sănătoși, avem mare nevoie de ei. Obiectivul este să terminăm pe locurile fruntașe, vom vedea la finalul sezonului unde vom fi în clasament, sunt convins că putem ataca chiar intrarea în play-off. Trebuie să fim conștienți că fiecare meci este foarte important, să intrăm pe teren cu mentalitatea de a câștiga” a mai declarat antrenorul ”călăreților roșii”.

 

claudiu niculescu a anunțat obiectivul pentru cantonamentul din bulgaria - ”trebuie să lucrăm mult la omogenitate”

Ultima oră

Comentariul meu