antrenorul lui csc 1599 șelimbăr, claudiu niculescu încă așteaptă jucători - ”mai avem 2-3 posturi pe care trebuie să ne întărim”

Antrenorul echipei de Liga 2 CSC 1599 Șelimbăr, Claudiu Niculescu este mulțumit de transferurile perfectate până în acest moment, dar a subliniat că mai așteaptă câțiva jucători.

”Lotul nu este încă definitivat, încă suntem în căutări, avem discuții cu câțiva jucători, pentru că trebuie să ne întărim și trebuie să avem concurență pe fiecare post în parte. Sunt mulțumit de cei care au venit în această vară, de felul cum se pregătesc, sunt jucători în care am mare încredere, mi i-am dorit foarte mult la echipă și sunt convins că ne vor ajuta în sezonul care stă să înceapă. Sunt convins că ei vor da totul pentru acest club și mai departe rămâne de văzut ceea ce vom mai putea aduce, pentru că trebuie să ne completăm lotul, încă nu s-a încheiat perioada de transferuri, mai avem 2-3 posturi pe care vrem să ne întărim” a anunțat Claudiu Niculescu.

Clubul sibian a semnat în această pauză competițională cu Marvin Schieb și Mickael Panos (ambii de la Miercurea Ciuc), Rodrigo Hernandez (CSM Satu Mare), Tudor Călin (Poli), Raul Pop (UTA) și Tudor Cociș (FC Brașov).

După încheierea sezonului la Liga 2, CSC 1599 Șelimbăr s-a despărțit de zece jucători: Bogdan Vișa, Ion Cărăruș, Nini Popescu, Igor Arhirii, Mircea Manole, Lucian Buzan, Stefan Visic, Radu Crișan, Adrian Voicu și Jordan Gele.

Încă mai speră la Gele

Deși clubul a anunțat public despărțirea de Jordan Gele, tehnicianul Claudiu Niculescu încă mai speră să îl convingă pe atacantul francez să revină la Șelimbăr. ”A fost un jucător foarte important pentru noi, un atacant care și-a făcut datoria, un marcator, un jucător foarte util echipei. Mi-aș fi dorit să continue alături de noi, conducerea clubului a făcut tot ce a depins de ea pentru ca Jordan să prelungească contractul cu noi, era la final de acord. Până în acest moment, nu a dorit să își prelungească șederea la noi. Dar, noi mai sperăm, poate zilele următoare sau până plecăm în cantonament se va răzgândi și va reveni alături de noi. L-am primi cu brațele deschise, cred că ar fi foarte util și sezonul viitor, dar depinde exclusiv de el” a mai anunțat Claudiu Niculescu.

În cele 15 partide disputate în 2022, Gele nu a marcat niciun gol. S-a transformat în iarnă, sub conducerea lui Claudiu Niculescu, ulterior, în meciurile din 2023, înscriind de șase ori.

antrenorul lui csc 1599 șelimbăr, claudiu niculescu încă așteaptă jucători - ”mai avem 2-3 posturi pe care trebuie să ne întărim”

Ultima oră

Comentariul meu