Cinefili din Sibiu, pregătiți-vă pentru o săptămână plină de aventură și magie la Cineplexx! din acest weekend, la Cineplexx rulează două premiere de neratat: „Indiana Jones și Cadranele Destinului” și „Ruby Gillman, Adolescența Kraken”. Premierele Cineplexx Sibiu: Indiana Jones și Cadranele Destinului și Ruby Gillman, Adolescența Kraken!

Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, „Indiana Jones și Cadranele Destinului”, aduce în prim-plan povestea legendarului arheolog și aventurier Indiana Jones. Interpretat de carismaticul Harrison Ford, Indiana Jones se află acum într-o nouă eră și se luptă să se integreze într-o lume modernă care pare să-l fi depășit. Dar, când un vechi rival revine sub forma unei amenințări teribile, Indy trebuie să-și ia în mâini arma și pălăria fedora pentru a proteja un artefact străvechi și extrem de puternic. Alături de Harrison Ford, în distribuție se află și actori talentați precum Mads Mikkelsen și Phoebe Waller-Bridge. Filmul este disponibil în mai multe variante, inclusiv 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos și 2D dublat în limba română. Nu ratați ocazia de a trăi această aventură epică alături de Indiana Jones! Programul complet poate fi consultat aici:https://bit.ly/3XqcQKe

INDIANA JONES ȘI CADRANUL DESTINULUI ( AP12 ) 

YouTube video

PREMIERĂ: 30 iunie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos, 2D dublat în limba română

GEN: Aventura, Actiune

DISTRIBUȚIE: Harrison Ford, Mads Mikkelsen, Phoebe Waller-Bridge

SINOPSIS:

Aflându-se într-o nouă eră, apropiindu-se de pensionare, Indiana Jones se luptă să se integreze într-o lume care pare să-l fi depășit. Dar, pe măsură ce tentaculele unui rău prea familiar se întorc sub forma unui vechi rival, Indy trebuie să-și reia pălăria și să-și ridice din nou biciul pentru a se asigura că un artefact străvechi și puternic nu va cădea în mâinile greșite.

PROGRAM:

 2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ:  https://bit.ly/3XqcQKe

RUBY GILLMAN, ADOLESCENTA KRAKEN ( AG )

YouTube video

Dacă sunteți în căutarea unei povești magice și pline de umor, atunci „Ruby Gillman, Adolescența Kraken” este filmul perfect pentru voi și familia voastră. Această animație adorabilă urmărește povestea unei adolescente timide care descoperă că provine dintr-o familie regală de krakeni legendari. Destinul ei o conduce în adâncurile apelor, dezvăluindu-i un univers incredibil de vast și periculos. Cu o distribuție de excepție care include nume precum Jane Fonda, Toni Collette, Annie Murphy, Will Forte și Lana Condor, „Ruby Gillman, Adolescența Kraken” promite să vă aducă zâmbetul pe buze și să vă captiveze întreaga familie. Filmul este disponibil în format 2D dublat în limba română și 2D subtitrat în limba română. Nu ratați această poveste magică ce vă va purta în lumea fascinantă a creaturilor marine! Premierele Cineplexx Sibiu: Indiana Jones și Cadranele Destinului și Ruby Gillman, Adolescența Kraken!

PREMIERĂ: 30 iunie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română, 2D subtitrat în limba română

GEN: Animatie, Familie, Comedie

DISTRIBUȚIE: Jane Fonda, Toni Collette, Annie Murphy, Will Forte, Lana Condor

SINOPSIS:

O adolescentă timidă află că provine dintr-o legendară familie regală de krakeni legendari și că destinul ei se află în adâncurile apelor, ceea ce este mai presus decât orice și-ar fi putut imagina vreodată.

PROGRAM:

2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/430Kfwb

Promoție specială

Și pentru experiența voastră în familie, Cineplexx Sibiu a pregătit o promoție specială pentru pachetele Family Pack. Timpul petrecut alături de cei dragi este de neprețuit, iar o ieșire la cinema poate fi o activitate perfectă pentru a vă bucura împreună de momente pline de distracție și emoție. Astfel, am creat pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familiile care aleg să vizioneze filmele de animație din program. Aceste pachete sunt disponibile pentru 2-3-4 persoane și pot fi achiziționate doar la casele de bilete. Pentru a beneficia de prețurile speciale, trebuie să fie prezent cel puțin un copil în cadrul familiei. Promoția nu se aplică la avanpremiere. Așadar, bucurați-vă de o experiență cinematografică deosebită alături de cei dragi și de prețurile speciale oferite prin Family Pack!

Cineplexx Sibiu vă așteaptă să vă încântați cu cele mai noi filme într-o atmosferă confortabilă și captivantă. Ieșiți din cotidian și lăsați-vă purtați în lumi fantastice alături de Indiana Jones și Ruby Gillman! Descoperiți aventura și magia în cea mai mare sală de cinema din Sibiu!

Ultima oră

Comentariul meu