ludovic orban compară ascensiunea aur în sondaje cu claxonul unei mașini fără motor și direcție

În conferința de presă din weekend, de la Sibiu, Ludovic Orban, liderul partidului Forța Dreptei, a comparat popularitatea formațiunii AUR cu un claxon zgomotos al unei mașini care nu are motor sau direcție, după ce un jurnalist a întrebat ce părere despre ascensiunea AUR în sondaje și dacă crede că acest lucru poate fi dezavantajos pentru Forța Dreptei. Acesta a indicat că, în ciuda zgomotelor și a strălucirii exterioare, alegătorii ar trebui să se concentreze pe substanță și direcție.

În timpul conferinței, un jurnalist a întrebat ce părere are Ludovic Orban despre ascensiunea AUR în sondaje și dacă crede că acest lucru poate fi dezavantajos pentru Forța Dreptei.

Orban a pus sub semnul întrebării credibilitatea sondajelor de opinie, sugerând că acestea nu reflectă neapărat realitatea așteptată a rezultatelor electorale. „Singurul sondaj corect este votul cetățenilor români”, a declarat Orban, făcând referire la viitoarele alegeri din 2024.

Orban a afirmat că există o nemulțumire în populație față de modul în care România este condusă de actuala coaliție de guvernare, compusă din PSD și PNL. Politicianul a caracterizat această coaliție ca fiind o coaliție împotriva firii, susținând că PSD domină și că PNL este doar „umplutură”. Totuși, Orban a subliniat că această nemulțumire caută o expresie politică și că oamenii vor evalua cu atenție votul pe care îl acordă. El a susținut că România are nevoie de o alternativă serioasă, formată din oameni educați, competenți și morali, care pot oferi soluții viabile și pot satisface interesele majorității populației.

Orban a subliniat că România are nevoie de o alternativă serioasă, compusă din oameni educați, competenți și morali care să aducă soluții palpabile. Președintele Forța Dreptei a încheiat prin a compara AUR cu o „galerie” de suporteri de fotbal, declarând că „nu cred că un partid de tip galerie care știe numa să fluiere în masă, înjure și să arunce cu obiecte în jucătorii echipei adverse poate să reprezinte o soluție pentru România”.

Ultima oră

Comentariul meu