fc avrig și-a aflat adversarele din faza regională a cupei româniei - va juca cu stăruința zagon și industria gâlda de jos

Federația Română de Fotbal a stabilit prin tragere la sorți, programul fazei regionale a Cupei României, ediția 2023-2024. Competiția este la al doilea sezon în noul format, cu grupe regionale alcătuite din trei echipe, iar învingătoarele din fiecare județ, joacă pentru șapte locuri în turul următor al Cupei României.

Cele 42 de echipe calificate în faza regională a Cupei României au fost împărțite în șapte regiuni, fiecare având câte două grupe a câte trei echipe fiecare. Au rezultat trei meciuri în fiecare grupă. Câștigătoarele grupelor vor juca finala regiunii, iar echipa învingătoare va primi trofeul Cupei României pentru regiunea respectivă și se va califica în următoarea fază, Turul 1.

FC Avrig, câștigătoarea fazei județene a cupei în Sibiu a fost repartizată în Regiunea, III, Grupa 2 și va juca pe 12 și 19 iulie.  Astfel, pe 12 iulie, Avrigul va juca în deplasare, cu Stăruința Zagon, iar pe 19 iulie va juca acasă cu  Industria Gâlda de Jos (Alba). Dacă va câștiga grupa, Avrigul va juca finala în deplasare, cu echipa care va câștiga Grupa 1, acolo unde sunt ASA Târgu Mureș (Mureș), AS Golimpiakosz Odorheiu Secuiesc (Harghita) și Inter Cristian (Brașov).

fc avrig și-a aflat adversarele din faza regională a cupei româniei - va juca cu stăruința zagon și industria gâlda de jos

Ultima oră

Comentariul meu