din 15 iulie încep înscrierile la șopa forest race - doua zile de cross și mountain bike la șelimbăr
Primăria și Consiliul Local Șelimbăr, alături de clubul CSC 1599 Șelimbăr organizează în perioada 2-3 septembrie, a doua ediție a Șopa Forest Race.
Singurul concept de Cross și Mountain Biking din comuna Șelimbăr s-a născut din pasiunea pentru sport, din dragul de a petrece timpul cu prietenii și familia.
Organizatorii pregătesc 2 zile pline de activități. În prima zi, pe 2 septembrie se organizează Mountain Bike Amatori/ Profesioniști și Cross-ul celor doritori. Perioada de înscriere la concursuri este 15 iulie-15 august.
A doua zi, cea de 3 septembrie este dedicată  familiei, relaxare și competiția celor mici. În cele două zile, participanții se vor bucura și de relaxare cu DJ, foodtrucks și voie bună.
”Gata pentru o nouă aventură? ?
?̦??? ?????? ???? – ??????! – mai mare, mai frumos, mai multă distracție, mai multă relaxare! ??
Pregătim pentru voi 2 zile pline de activități.
?Singurul concept de Cross și Mountain Biking din comuna Șelimbăr s-a născut din pasiunea pentru sport, din dragul de a petrece timpul cu prietenii și familia.
Astfel am îmbinat cele 2 și am creat Șopa Forest Race! ??
? Dacă ești pasionat de activitați fizice și vrei să petreci timp alături de cei dragi, atunci nu mai sta pe gânduri, vino la Șopa Forest Race să ai parte de toate! ?
❤ Ziua 1: – avem Mountain Bike Amatori/ Profesioniști și Cross-ul celor doritori.
❤ Ziua 2: – zi de familie, relaxare și competiția celor mici.
? Aceste 2 zile, ne vom bucura și de relaxare cu DJ, foodtrucks și voie bună.
Ne găsim pe-acolo! ?
PS: Revenim cu alte detalii legate de înscrieri cât de curând.
Like&Follow ca să rămâi la curent cu toate despre Șopa Forest Race!” este postarea dată publicității pe siteul oficial al CSC 1599 Șelimbăr.

Ultima oră

Comentariul meu