deputatul constantin șovăială, forța dreptei - „noi luptăm pentru a câștiga primăria și consiliul județean”

Deputatul sibian Constantin Șovăială a subliniatul faptul că șansele de a câștiga formațiunea politică Forța Dreptei alegerile locale anul viitor sunt mari.

În cadrul conferinței de presă de sâmbătă, de la filiala Forța Dreptei Sibiu, întrebat de un jurnalist, deputatul sibian Constantin Șovăială a vorbit despre viitoarele alegeri și care sunt șansele să câștige. „Eu vă spun că avem șanse să câștigăm. Noi luptăm pentru a câștiga Primăria și Consiliul Județean. Sunt ținte ambițioase, dar asta înseamnă muncă, implicare, sacrificii, dăruire din partea tuturor, din partea echipei de la nivel județean și a tuturor membrilor noștri”, a precizat deputatul sibian.

De asemenea, acesta a vorbit despre inițiativele formațiunii politice Forța Dreptei pentru a obține rezultate la alegerile care se apropie.

„Am început și lucrăm împreună cu Ciprian, Doris și colegii mei, la un plan de acțiune strategic, astfel încât să obținem rezultate la alegerile la nivel județean, cât și la nivel local. Aceasta e ținta noastră. Ne-am mobilizat, suntem pe teren, chiar am distribuit pliante. Este și promovarea brandului Forța Dreptei. E o campanie pe care am început-o deja la nivel național și la nivel județean ca oamenii să cunoască activitatea noastră, să îl cunoască pe domnul președinte Ludovic Orban și echipa județeană locală. Vom fi în această vară omniprezenți la toate sau la marea majoritate a acțiunilor și a evenimentelor din Sibiu. Diseară participăm la Festivalul Bujorul de Munte la Gura Râului, alături de colegii mei și domnul președinte Ludovic Orban”, a adăugat Constantin Șovăială.

Ultima oră

Comentariul meu