video locuitorii din cartierul kogălniceanu din sibiu, terorizați de hoți - „au furat capacele de la o mașină”

Locuitorii cartierului Kogălniceanu din Sibiu sunt terorizați de prezența mai multor hoți care își fac apariția noaptea. Ultima dată au furat capacele de la roțile unei mașini, însă câteva zile mai târziu au revenit pe strada Partenie Cosma, când au încercat să deschidă mai multe mașini.

Hoții care se fac tot mai prezenți în cartierul Kogălniceanu reprezintă o problemă veche pe strada Partenie Cosma. Unul dintre hoți a furat miercuri, 21 iunie, capacele de roți de la o mașină din parcare. În imaginile surprinse se vede cum bărbatul pe bicicletă se oprește, fură capacele, le ascunde într-o pungă și pleacă. Hoțul a revenit și câteva seri mai târziu, mai exact joi 29 iunie, când a forțat portiera unei mașini.

YouTube video

„Noi am tot observat în ultima perioada că este cineva care încearcă mașinile să vadă dacă sunt deschise. În septembrie au furat ceva și acum, în 21 iunie, când au luat capacele de la o mașină. Soțul a mai găsit mașina forțată și puțin între deschisă doar că atunci nu au funcționat camerele de supraveghere să putem verifica dacă au încercat hoții să o deschidă. Au mai fost și în septembrie anul trecut și acum se pare că au revenit”, spune Mădălina, locuitor pe strada Partenie Cosma.

YouTube video

Locuitorii cartierului ar fi depus plângere la Poliția Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu