victor rebengiuc a părăsit scena teatrului românesc - marele actor a jucat ultima piesă la fits

Victor Rebengiuc și-a luat adio de la public, săptămâna aceasta, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS), când a urcat pe scenă în ultimul său rol. Marele actor a anunțat că se retrage din lumea teatrului. 

Victor Rebengiuc a părăsit scena teatrului românesc, după o carieră de șapte decenii, notează cancan.ro. Marele actor și-a încântat publicul pentru ultima oară, după ce a jucat un rol important în piesa „Tatăl”, o poveste reală, la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu. Maestrul și-a anunțat retragerea încă de anul trecut cu acest ultim rol pentru că are probleme de sănătate. 

„Nu mai merge! Trupul meu nu-mi mai permite, sănătatea mea e în mare suferință, e greu. M-am luptat foarte tare în repetițiile astea ca să pot juca rolul ăsta. Sper să-l pot juca și în fața publicului de câte ori voi putea, dar nu mai vreau să mai antamez un alt rol. Gata! E ultimul rol pe care-l joc!”, mărturisea marele actor, acum un an, la Digi24.ro. 

Victor Rebengiuc are 90 de ani și a adus o contribuție importantă la dezvoltarea teatrului și cinematografiei românești. De-a lungul carierei, de șapte decenii, a primit numeroase premii și distincții. 

Ultima oră

Comentariul meu