performanță deosebită pentru sibianul paul țiplic - medalie de bronz la olimpiada europeană de geografie
Sursa foto: Facebook/ Inspectoratul Școlar Județean Sibiu
Sibianul Paul Țiplic a obținut o performanță deosebită la Olimpiada Europeană de Geografie, susținută de această dată în perioada 24-29 iunie, la Belgrad. Elevul s-a întors acasă cu medalia de bronz.
Paul este proaspăt absolvent al clasei a opta, de la Colegiul Național “Gheorghe Lazăr” Sibiu. Elevul a făcut parte din lotul olimpic al României, categoria juniori, de anul acesta. După mai multe zile în care s-au desfășurat probele la Olimpiada Europeană de Geografie, Paul a obținut medalia de bronz. Paul este premiant național și la concursul ”Tera – mica olimpiadă de geografie”.
„Rezultatul este o recompensă a pregătirii intense de-a lungul a patru ani, îndrumat de doamna profesor Ana Marinescu (Paul fiind premiant național și la concursul „Terra”) și a pasiunii lui pentru această știință regină! Felicitări, Paul! Mulțumim din suflet părinților tăi pentru susținere! Mult succes la admitere și te așteptăm cu aceeași pasiune geografică și în liceu!”, a scris Inspectoratul Școlar Județean Sibiu într-o postare pe facebook.

Ultima oră

Comentariul meu