oblioofertele de weekend la sibiu - discounter aniversează doi ani cu un cadou pentru fiecare client
Oblio Discounter, supermarket-ul preferat al sibienilor, sărbătorește 2 ani de prețuri mici și avantaje mari! De-a lungul acestor 2 ani, Oblio Discounter a fost mereu în centrul atenției. Pentru a păstra tradiția, în zilele de vineri, 30 iunie, și sâmbătă, 1 iulie, Oblio Discounter are pentru sibieni un cadou special: o făină Bâneasa de un kilogram la orice cumpărătură!

Sibienii sunt invitați să se alăture acestei sărbători deosebite și să petreacă împreună cu Oblio Discounter. Situat pe Strada Stefan Cel Mare 197A, Oblio Discounter este cunoscut pentru prețurile mici și avantajele mari pe care le oferă. Sistemul cash and carry aplicat de Oblio Discounter asigură cele mai mici prețuri de pe piață, adresându-se atât companiilor, cât și persoanelor fizice. Cu cât cumpărați mai mult, cu atât economisiți mai mult.

Pentru mai multe detalii despre Oblio Discounter și oferta sa, accesați site-ul www.oblio-discounter.ro. Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune oferte și de a sărbători alături de Oblio Discounter cei 2 ani de prețuri mici și avantaje mari!

Ultima oră

Comentariul meu