bucureștean rănit pe șoseaua alba iulia - a căzut de pe un motoscuter
FOTO arhivă

Un bărbat a fost transportat la spital după ce, în timp ce circula pe Șoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu, a căzut de pe un motoscuter. 

Bărbatul se deplasa pe Șoseaua Alba Iulia cu un motoscuter și, la un moment dat, a căzut pe carosabil. „Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un motoscuter pe Șoseaua Alba Iulia, dinspre centru spre aeroport, în apropiere de intersecția cu strada Autogării, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din municipiul București, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Omul a fost transportat la spital. „Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență pe Șoseaua Alba Iulia pentru a acorda îngrijiri medicale unui bărbat care a căzut de pe un motoscuter. Bărbatul în vârstă de 54 de ani a suferit un traumatism la coloană și a fost transportat la UPU Sibiu”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu