clubul acs mediaș, sancționat pentru spectacolul pirotehnic din tribune la barajul cu cs gheorgheni - fanii vor să achite amenda

ACS Mediaș a sărbătorit promovarea în Liga 3, însă clubul sibian a fost amendat cu 5000 lei de Comisia de Disciplină a Federației, pentru că fanii au folosit materiale pirotehnice la returul barajului cu CS Gheorgheni, scor 4-0, disputat pe Stadionul Gaz Metan.

Comisia de Disciplină a dictat pentru ACS Mediaș sancțiunea minimă în astfel de cazuri, în care fanii folosesc  materiale pirotehnice, caz în care se aplică amenzi de la 5.000 lei până la 30.000 lei.

”În temeiul art. 82/1 și 3/a și c raportat la art. 83/2/b, clubul ACS Mediaș 2023 se sancționează cu penalitate sportivă de 5000 lei” a comunicat miercuri Comisia de Disciplină a Federației.

Paul Plăiaș: ”A fost ultima partidă la care s-au folosit materiale pirotehnice”

Liderul fanilor echipei ACS Mediaș, Paul Plăiaș face un apel la suporteri să strângă suma pentru a achita sancțiunea la Federație, o reacție demnă de apreciere. În plus, materialele pirotehnice vor fi strict interzise pentru fanii Mediașului, pentru ca ACS să nu mai aibă de suferit.

”Clubul a fost amendat cu 5000 lei! Intenția noastră nu este cea de a face rău clubului. Banii adunați de galerie de la fiecare meci, pot fi folosiți în scopuri mult mai bune, de a ajuta echipa. Galeria noastră este urmărită meci de meci și cum facem ceva, cum suntem săltați. În calitate de lider al galeriei, vreau să transmit că aceasta a fost ultima partidă la care s-au folosit materiale pirotehnice, care o va mai face, va fi înlăturat. Orice manifest și orice lucru pus la cale de restul membrilor, trebuie să fie aprobat de liderul galeriei, asta pentru o mai bună organizare. Pe această cale, rog o persoană să facă public contul clubului, unde fiecare dintre noi să punem o sumă de bani pentru a plăti amenda, căci tuturor ne-a plăcut show-ul pirotehnic. Apoi, vă dăm drumul la un proiect pentru ca fiecare fan al echipei noastre să ajute lunar clubul cu cel puțin 10€” a post postarea dată publicității de Paul Plăiaș pe grupul de facebook ”ACS Mediaș – Grupul Suporterilor”.

clubul acs mediaș, sancționat pentru spectacolul pirotehnic din tribune la barajul cu cs gheorgheni - fanii vor să achite amenda

 

Ultima oră

Comentariul meu