academia de fotbal măgura și școala sportivă șoimii înființează grupe de fetițe și junioare la fotbal - parteneriat cu liceul miu cisnădie

Academia de Fotbal și Tenis Măgura se dezvoltă și în parteneriat cu Școala Sportivă Șoimii înființează din această vară grupe de fotbal feminin, la nivel de copii și juniori. 

Proiectul început în anul 2018 de Academia de Fotbal și Tenis Măgura se dezvoltă, odată cu parteneriatele cu Școala Sportivă Șoimii și cu Liceul Tehnologic ”Miu” din Cisnădie, unde s-a înființat clase cu profil integrat de sport. Anul trecut, la Liceul Tehnologic Cisnădie s-a înființat prima clasă cu profil sportiv, care acum trece în clasa a X-a. Din această vară, alte trei clase de sport se înființează la Liceul Tehnologic, clasele  a I-a, a V-a și a IX-a, iar pe viitor se dorește ca acestea să acopere complet învățământul primar, gimnazial și liceal.

Vicepreședintele Iulian Pițigoi: ”Vrem să promovăm copiii din zonă”

Proiectul început în 2018 la Academia Măgura continuă să se dezvolte, alături de parteneriate din zona locală. ”La Academia de Fotbal și Tenis Măgura este un proiect mai vast, început în 2018 alături de Peter Muller și Dan Raica și ne-am dorit de atunci inclusiv o școală sportivă. Ne dorim să nu se mai piardă talente, multe se rup odată cu trecerea de la gimnaziu la liceu, dar avem tineri talentați, vedem ce au realizat anul acesta cei de la Interstar sau Alma. Ne dorim parteneriate cu toată lumea, Șoimii au fost primii care au îmbrățișat ideea noastră și alături de ei dezvoltăm acest proiect al nostru, de fotbal feminin. Ne dorim să dezvoltăm și fotbalul masculin, avem deja grupe, dar ne dorim un alt nivel, cu antrenori cu licență și care au terminat facultatea și masterul de sport, care să poată prelua clasele sportive și să monitorizeze copiii, spre binele tuturor. În câțiva ani ne dorim și o echipă care să promoveze la Liga 3, dar cu copiii din zona noastră, pe care vrem să îi promovăm, luăm totul pas cu pas, să nu sărim nicio treaptă” a anunțat vicepreședintele clubului Academia de Fotbal și Tenis Măgura, Iulian Pițigoi.

academia de fotbal măgura și școala sportivă șoimii înființează grupe de fetițe și junioare la fotbal - parteneriat cu liceul miu cisnădie

Nicoleta Adam și Denisa Chirilă, antrenoare pentru fetițe

Pentru inițierea în tainele fotbalului ale micuțelor se vor ocupa două dintre jucătoarele echipei feminine de Liga 2, FC Hermannstadt, portarul Nicoleta Adam și atacantul Denisa Chirilă. Denisa a fost golghetera echipei în ultimele trei sezoane la Liga 2. Cele două fotbaliste dețin licența UEFA C și de asemenea au terminat IEFS. Antrenamentele de inițiere ale grupelor de fete se vor desfășura la Școala nr 1 din cartierul Ștrand. Academia de Fotbal este coordonată tehnic și tactic de Adrian Fusle, reprezentantul Federației Române în Ardeal, care va nominaliza antrenorii pentru grupele mai mari de junioare.

Start la înscrieri pentru fotbal feminin!

”Anunț important pentru toți pasionații de fotbal feminin din Sibiu!  Școala Sportivă Șoimii și Academia de Fotbal Măgura au plăcerea de a vă anunța că încep înscrierile pentru echipele de fotbal feminin junioare și copii.
Dacă ești o tânără talentată și dornică să-ți dezvolți abilitățile în fotbal, te așteptăm cu brațele deschise la Școala 1 din cartierul Ștrand Sibiu. Acesta este locul în care poți începe să îți urmezi visul de a deveni o jucătoare de fotbal de succes. Data primului antrenament:06.07.2023. Ora: 16.00. Locația: Școala 1, Cartier Ștrand Sibiu
Pentru mai multe detalii și pentru a te înscrie, te rugăm să ne contactezi la următoarele numere de telefon:
0743647308, 0751220708.
Echipa noastră de antrenori experimentați și pasionați va fi acolo pentru a-ți oferi îndrumare, pregătire și sprijin pe parcursul acestei călătorii fotbalistice. Vei avea ocazia să înveți, să te dezvolți și să te distrezi alături de alți jucători talentați. Nu rata această oportunitate unică de a face parte din echipele de fotbal feminin Șoimii și Măgura! Distribuie acest anunț pentru a ajunge la cât mai multe fete pasionate de fotbal și ajută-ne să descoperim viitoarele stele ale fotbalului feminin din Sibiu!” este anunțul publicat pe pagina de facebook a Academiei Măgura.

academia de fotbal măgura și școala sportivă șoimii înființează grupe de fetițe și junioare la fotbal - parteneriat cu liceul miu cisnădie

Ultima oră

Comentariul meu