șofer încarcerat în urma unui accident lângă apoldu de sus - a pierdut controlul mașinii într-o curbă

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost transportat la spital după ce, miercuri, a pierdut controlul mașinii, pe care o conducea, într-o curbă, la ieșire din Apoldu de Sus, și a intrat într-un parapet. Omul a rămas încarcerat în autoturism. 

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu – Biroul Drumuri Naționale și Europene au intervenit la un autoaccident produs pe DN1, în afara localității Apoldu de Sus.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că șoferul unui autoturism care se deplasa spre Sibiu, într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat într-un parapet”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

șofer încarcerat în urma unui accident lângă apoldu de sus - a pierdut controlul mașinii într-o curbă

Șoferul, în vârsta de 53 de ani, a rămas încarcerat în urma accidentului. El a fost transportat ulterior la spital. „Echipajele de descarcerare de la ISU Sibiu l-au descarcerat și echipajul SAJ i-a acordat îngrijiri medicale bărbatului de 53 de ani. El a suferit un traumatism de coloană cervicală și mai multe excoriații și contuzii.  A fost transportat la UPU Sibiu în stare stabilă”, spune Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Polițiștii rutieri continuă cercetările.

Ultima oră

Comentariul meu