Sibianul Dan Fleșeriu, prezentat la noua sa echipă - ”Constanța era cap de listă pentru mine”

Așa cum Ora de Sibiu a anunțat marți în exclusivitate, antrenorul sibian Dan Fleșeriu a fost prezentat miercuri, într-o conferință de presă, ca fiind noul antrenor al echipei masculine de baschet CSM Athletic Constanța.

Dan Fleșeriu revine după o pauză de un an și jumătate în care nu a mai antrenat în Liga Națională de baschet masculin.

Tehnicianul a afirmat în cadrul conferinței de presă susținute la Constanța că a ajuns exact la echipa unde își dorea să antreneze. ”Îmi doream demult să fiu la Constanța. După ce am încheiat cu Sibiul, în conversații cu apropiați ai mei, care mă întrebau unde mă văd, Constanța era cap de listă. Pentru mine este o onoare și o bucurie și sunt convins că vom face o treabă mai mult decât bună” a declarat Dan Fleșeriu. În sezonul trecut, echipa de la malul mării a fost în Top 1o în Liga Națională și a ajuns în semifinalele cupei.

”Este timpul să fie un pas în față”

Antrenorul sibian spune că la CSM Constanța există răbdare pentru a crește pas cu pas, spre deosebire de majoritatea echipelor din Liga Națională de baschet. ”Trebuie să putem mai mult decât sezonul trecut, este un club care are o creștere sănătoasă de câțiva ani, poate sigurul  club care are răbdare să dezvolte pas cu pas fiecare capitol. Este un pas natural să obțină performanțe mai mari decât acum. S-a făcut o treabă foarte bună de către management și de staff-ul din sezonul trecut și știu că celelalte cluburi deja își pun probleme când vorbesc de Constanța. Este timpul să fie un pas în față, absolut natural” a mai spus Fleșeriu.

Tehnicianul sibian a mai antrenat pe CSM Satu Mare (2008-2013, feminin), CSM Târgoviște (2013-2015, feminin), CSU Sibiu (2015-2021, masculin) și Dinamo București (martie 2022). Dan Fleșeriu era antrenor la grupa U 16 de fete de la CSS Sibiu și și-a întrerupt temporar activitatea la club.

Alături de Dan Fleșeriu, CSM Constanța l-a mai prezentat miercuri și pe internaționalul Rolland Torok, primul transfer din vară pentru echipă.

Sibianul Dan Fleșeriu, prezentat la noua sa echipă - ”Constanța era cap de listă pentru mine”

 

Ultima oră

Comentariul meu