răzvan, elevul de la școala „nicolae iorga” cu zece la evaluarea națională - „mă simt mândru”

Razvan Andrei Dorca este unul dintre cei patru elevi care a obținut nota zece la examenele de la Evaluarea Națională. Pentru elevul sibian notele au fost o surpriză plăcută și spune că pentru o asemenea performanță s-a pregătit tot anul.

Răzvan a terminat la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Sibiu și își dorește să meargă mai departe la Colegiul „Gheorghe Lazăr”, la profilul Mate-info. Examenele le-a luat cu „brio” și acum se bucură de reușită.

„Mă simt mândru și puțin surprins în special de nota de la limba română pentru că nu mă așteptam să iau zece pentru că nu este întocmai punctul meu forte. Am făcut meditații de-a lungul anului, plus teste de antrenament și din culegeri. Vreau să merg la Colegiul „Gheorghe Lazăr”, la profilul Mate-info”, spune Răzvan.

Mama lui Răzvan a fost și ea foarte emoționată la aflarea notelor de la Evaluare Națională și se bucură că și de data aceasta Răzvan i-a demonstrat că este un copil de nota zece din toate punctele de vedere. „Am avut emoții și l-am susținut întotdeauna. Răzvan este un copil, bun, un copil cuminte și întotdeauna am primit aprecieri pentru el, încă de la creșă. A fost un copil de zece întotdeauna. Este isteț și a prins de la ore din clasă, iar eu l-am susținut cu foarte multe sfaturi”, spune mama.

Ultima oră

Comentariul meu