Patru elevi de ZECE la Evaluarea Națională în Sibiu - Trei sunt de la „Lazăr”, unul de la „Iorga”
foto: arhivă

Patru elevi din județul Sibiu au reușit să obțină 10 „curat” la Evaluarea Națională. Tinerii au studiat la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” și la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din municipiu.  

Rezultatele la Evaluarea Națională s-au afișat miercuri, la ora 10:00. Potrivit datelor publicate de Ministerul Educației, patru elevi din județ au obținut media 10 la examen. Toți sunt din municipiul Sibiu și au studiat la „Lazăr” și la „Iorga”.

Au fost note mari și la Colegiul Național „Octavian Goga” din Sibiu, dar și la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu. Un elev de la acest liceu a fost aproape de nota maximă. El a obținut media 9.96, având nota 10 la matematică și la limba maternă și 9.90 la limba română. 

În total, în județul Sibiu, sunt 152 de note între 9,50 și 9,99.

Vezi aici notele la Evaluarea Națională 2023

Elevii nemulțumiți pot depune contestație

Elevii nemulțumiți de notele obținute la Evaluarea Națională vor putea depune contestații miercuri, 28 iunie, între orele 16:00 și 19:00 și joi, 29 iunie, între orele 8:00 și 12:00. Contestațiile se vor depune fie la centrul de examen, fie vor putea fi transmise și prin mijloace electronice, la o adresă care va fi comunicată candidaților. Rezultatele finale, în urma contestațiilor, vor fi afișate pe 4 iulie.

Ultima oră

Comentariul meu