update: mesaj de alertă extremă pe telefoanele sibienilor din cauza incendiului - isu: „evitați zona”

ISU Sibiu a trimis o avertizare de tip RO-Alert pe telefoanele sibienilor în urma incendiului la hala de deșeuri din Zona Industrială Vest. Este vorba despre un accident industrial, iar sibienii sunt rugați să evite zona. 

UPDATE

Pompierii sibieni au lichidat incendiul. „A ars în totalitate hala unui operator economic de reciclare și colectare deșeuri de pe strada Bruxelles din municipiul Sibiu, pe o suprafață de aproximativ 500 mp”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.

ȘTIREA INIȚIALĂ

„Evitați zona sau îndepărtați-vă de zona sau depărtați-vă de zona accidentului”, este mesajul transmis de autorități în mesajul emis prin RO-ALERT.

update: mesaj de alertă extremă pe telefoanele sibienilor din cauza incendiului - isu: „evitați zona”

Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Persoanele aflate în hală s-au evacuat singure. „Preventiv, a fost transmisă o avertizare RO-Alert din cauza degajărilor mari de fum. La fața locului intervine și o echipă de la Garda de Mediu Sibiu. Din fericire nu sunt înregistrate victime nici persoane care au nevoie de asistență medicală. Un număr de aproximativ 5 persoane, s-au autoevacuat înainte de sosirea forțelor. Intervenția este în dinamică, revin cu date”, transmite Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO: Incendiu puternic la o hală de deșeuri din Sibiu – Fumul negru și gros se vede în tot orașul

Ultima oră

Comentariul meu