luca, elevul cu zece „pe linie” din sibiu la evaluarea națională - „vreau să urmez medicina”

Luca Paul Anăstase este unul dintre cei patru elevi sibieni care a reușit să obțină media 10 la Evaluarea Națională. Acesta este absolventul Colegiului „Gheorghe Lazăr” din Sibiu și spune că succesul său se datorează studiului îndelungat, dar și profesorilor și familiei care l-au susținut nemărginit.

Elevul de nota zece s-a pregătit constant pentru a obține astfel de rezultate la examenele finale. La simulare a avut tot zece la ambele materii și a vrut ca și la Evaluarea Națională să obțină aceeași performanță. Luca va continua studiile la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu și pe viitor își dorește să devină medic.

„Sunt extrem de fericit. La matematică mă așteptam, însă la română luam în considerare să îmi scadă în anumite locuri pentru exprimare. M-am pregătit foarte mult pentru examene, în special după simulările naționale, unde și acolo am avut tot zece. Am vrut ca și la evaluare să am aceleași note și chiar s-a întâmplat. Vreau să merg  mai departe tot la Colegiul „Gheorghe Lazăr, la Științe ale naturii bilingv și aș vrea să urmez Medicina”, spune Luca.

Tânărul se arată recunoscător profesorilor și familiei care l-au susținut în cei opt ani de școală și care au contribuit la performanța de astăzi. „Părinții și profesorii m-au felicitat, au avut și ei emoții și pe această cale aș vrea să le mulțumesc tuturor, atât doamnelor profesoare de română și de matematică, doamnei diriginte, colectivului de profesori, dar și doamnei învățătoare. De asemenea, aș dori să îi mulțumesc și familiei mele care m-a susținut și sprijinit necondiționat”, spune elevul.

Citește și: Alexia, eleva din Sibiu cu media zece la Evaluarea Națională – „Este o încununare a muncii mele din ultimii ani”

 

Ultima oră

Comentariul meu