fc hermannstadt a votat fără succes pentru eliminarea regulii u 21 - ”nu suntem nici ,,stăpâni”, nici ,,sclavi”

 FC Hermannstadt a emis miercuri un comunicat pe pagina oficială de facebook, în care a explicat motivele pentru care clubul a votat pentru eliminarea regulii U21, începând cu ediţia 2023/2024 a Superligii.

Inițiată de către finanțatorul FCSB, Gigi Becali, propunerea de eliminare a regulii U 21 a fost respinsă de Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal.

Conducătorii clubului FC Hermannstadt au explicat că aceasta este viziunea clubului și în niciun caz nu este vorba de un favor făcut cuiva anume.

”Nu în ultimul rând, lăsăm aici și argumentul A.F.C. Hermannstadt cu privire la votul exprimat în Adunarea Generală a LPF pe speța regulii folosirii fotbalistului U21 printre titulari. Pe această cale, vă aducem la cunoștință că votul nostru reprezintă o opinie, o viziune a FCH, nicidecum un favor adus unei persoane anume. Noi suntem niște oameni simpli și muncitori, nu suntem nici ,,stăpâni”, nici ,,sclavi”. Nu vrem să facem nimănui pe plac, ci doar să ne vedem de treabă în felul nostru – prin muncă și echilibru. Scopul nostru este să menținem fotbalul sibian pe prima scenă a fotbalului românesc, unde considerăm că a venit momenul să ne consolidăm prezența. Repetăm: nu suntem nici ,,stăpâni”, nici ,,sclavi”! Sibiul are fotbal! Sibiul are #FCH” a fost comunicatul oficial postat pe pagina de facebook a clubului de pe malul Cibinului.

Regula utilizării unui jucător U 21 pe tot parcursul jocurilor de Superligă rămâne în vigoare și pentru sezonul viitor, după ce a fost respinsă la vot de LPF. Au votat pentru eliminarea acestei reguli: FCSB, Universitatea Craiova, CFR Cluj, FC Botoșani, FC U Craiova 1948, FC Hermannstadt și Poli Iași. Farul și Sepsi s-au abținut, în timp ce Petrolul, FC Voluntari, Oțelul Galați, Dinamo, UTA, Rapid și Universitatea Cluj au votat pentru menținerea regulii U21.

fc hermannstadt a votat fără succes pentru eliminarea regulii u 21 - ”nu suntem nici ,,stăpâni”, nici ,,sclavi”

Ultima oră

Comentariul meu