update: accident grav pe dn1 la hula bradului între o mașină și un camion - femeie transportată la spital
Sursa: Facebook/ INFO TRAFIC jud. SIBIU

Un accident rutier a avut loc, miercuri dimineața, pe DN1, în zona Hula Bradului. Traficul rutier este blocat total. 

UPDATE

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Brașov, un bărbat în vârstă de 69 de ani, din județul Timiș, cel mai probabil pe fondul vitezei neadaptate, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un camion condus din sens opus de către un brăilean în vârstă de 28 de ani”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

O pasageră din autoturism, în vârstă de 68 de ani, din județul Timiș, a suferit vătămări corporale și a fost transportată la spital conștientă. „Echipajul SAJ a asistat medical o femeie. Ea a suferit un traumatism de membru superior cu plăgi și hemoragie. Femeia a fost transportata la UPU Sibiu in stare stabilă”, spune Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

În zonă se circulă îngreunat.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit polițiștilor, este vorba despre un accident între un camion și o mașină. „Pe DN 1, km. 290+900, la Hula Bradului, traficul este blocat total din cauza unui accident rutier în care sunt implicate un autoturism și un camion”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Revenim cu detalii.

Ultima oră

Comentariul meu