accident grav la apoldu de sus - șofer decedat, după ce a intrat cu mașina într-un copac
foto: arhivă

Un accident rutier grav a avut loc, miercuri seara, la ieșire din Apoldu de Sus. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac. În urma impactului, acesta a decedat. 

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu – Biroul Drumuri Naționale și Europene au intervenit la un autoaccident produs pe DN1, la km. 337+500m, în afara localității Apoldu de Sus. „Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că șoferul unui autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile unde a intrat într-un copac”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din păcate, șoferul, în vârsta de 42 de ani, din Dobârca, și-a pierdut viața în urma accidentului rutier. „La fața locului a fost găsită o persoană de sex masculin în vârstă de 42 de ani care din nefericire, prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând astfel decesul”, a spus Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Polițiștii rutieri continua cercetările.

Acesta este al doilea accident care s-a produs miercuri în zona localității Apoldu de Sus. Primul eveniment rutier a avut loc în jurul orei 19:00, atunci când un șofer a pierdut controlul mașinii într-o curbă și a intrat în parapet. Din fericire, acesta nu a fost rănit grav. DETALII AICI.

Ultima oră

Comentariul meu