mijlocașul tudor călin, pentru doi ani la csc 1599 șelimbăr - este al șașelea transfer al sibienilor în vară
Mijlocașul Tudor Călin (22 ani) a semnat pentru un sezon cu echipa de Liga 2, CSC 1599 Șelimbăr.
Tânărul fotbalist este născut la Cluj și a terminat junioratul în Germania, la Regensburg. Din 2019 a revenit în țară, la Sepsi Sf. Gheorghe, care l-a împrumutat la echipa de Liga 3, Luceafărul Oradea. Din vara lui 2019 a ajuns la Ripensia Timișoara, unde a jucat bine și a ajuns sub formă de împrumut la UTA, dar s-a accidentat și nu a apucat să debuteze la Liga 1. Ulterior, a revenit la Ripensia, iar în a doua parte a sezonului trecut a jucat la Poli.
”Un nou călăreț se alătură echipei săptămâna aceasta. Să îi spunem cu toții bun venit lui Tudor Călin!
Tudor vine de la SSU Politehnica Timișoara și o să ocupe poziția de mijlocaș central pentru un an de zile.
Bun venit la Șelimbăr, Tudor!” este comunicat dat publicității de clubul sibian.
Echipa lui Claudiu Niculescu a mai semnat în această pauză competițională cu vârful Marvin Schieb și mijlocașul central Mickael Panos (ambii de la Miercurea Ciuc), mijlocașul dreapta Rodrigo Hernandez (CSM Satu Mare), mijlocașul Raul Pop (UTA) și atacantul Tudor Cociș (FC Brașov). În pregătiri cu echipa mai este Ruben Vecerdea, revenit după împrumutul la Crișul Chișineu Criș.
După încheierea sezonului la Liga 2, Șelimbăr s-a despărțit de zece jucători: Bogdan Vișa, Ion Cărăruș, Nini Popescu, Igor Arhirii, Mircea Manole, Lucian Buzan, Stefan Visic, Radu Crișan, Adrian Voicu și Jordan Gele.
mijlocașul tudor călin, pentru doi ani la csc 1599 șelimbăr - este al șașelea transfer al sibienilor în vară

Ultima oră

Comentariul meu