foto: gata cu restricțiile în trafic pe valea oltului la boița - lucrările se reiau la toamnă

Calvarul șoferilor care erau nevoiți să circule pe Valea Oltului se încheie la finalul acestei săptămâni, iar asta fiindcă restricțiile de trafic, de pe DN7, din zona localității Boița, vor fi ridicate. Constructorul va relua lucrările din toamnă. 

De vineri, șoferii care vor circula pe Valea Oltului, nu vor mai sta bară la bară în zona Boița. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov, împreună cu constructorul, a stabilit programul de lucru pentru următoarele zile. Vara aceasta nu vor mai exista restricții în această zonă, urmând ca lucrările să fie reluate la toamnă. 

foto: gata cu restricțiile în trafic pe valea oltului la boița - lucrările se reiau la toamnă

„Din acest week-end se va circula fără restricții pe DN7. Reprezentanții DRDP Brașov au stabilit împreună cu constructorul programul de lucru pentru zilele următoare, astfel încât până joi noaptea să termine toate lucrările la carosabil. Restul lucrărilor de reabilitare vor continua din toamnă, când vor mai scădea valorile de trafic. Vă mulțumim de răbdare și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, au transmis reprezentanții DRDP Brașov. 

În ultimele zile, traficul a fost îngreunat mai mult ca oricând pe Valea Oltului, la Boița. Coloanele de mașini s-au întins pe câțiva kilometri. Vineri, de exemplu, șoferii au circulat bară la bară pe autostrada A1 pe sensul de mers spre Râmnicu Vâlcea. De asemenea, duminică, traficul a fost îngreunat pe DN7, pe sensul spre Sibiu.

Citește și: Trafic îngreunat pe autostrada A1 la Boița – Coloana se întinde pe câțiva kilometri

Ultima oră

Comentariul meu