au început reducerile de vară la shopping city sibiu

Sezonul reducerilor de vară începe cu oferte pentru toate buzunarele. La Shopping City Sibiu clienții vor găsi inspirație la prețuri prietenoase pentru momentele de relaxare în aer liber, fie că aleg intimitatea propriei terase sau grădini, ori preferă expedițiile montane sau chiar aventurile urbane.

„Reducerile de vară sunt ca o înghețată delicioasă într-o zi caniculară: absolut irezistibile! E timpul pentru o binemeritată pauză, pentru relaxare și pentru shopping. Magazinele din Shopping City sunt pregătite să ofere clienților o experiență de cumpărături revigorantă, plină de oferte tentante”, spun reprezentanții centrului comercial.

Sinsay Home propune reduceri de până la 50% la toate categoriile de produse. Clienții sunt așteptați să descopere articole de calitate la prețuri avantajoase.

Nobila Casa invită vizitatorii într-un univers elegant, cu reduceri de 50% la o selecție de articole de top, incluzând decorațiuni pentru living și dormitor, veselă și accesorii pentru bucătărie.

Mobexpert păstrează standardul ridicat, dar scade prețurile. Vizitatorii pot profita de reducerile de 20% la colecția de produse autohtone pentru a-și înnoi locuința cu stil.

Și pentru că vara este despre distracție în aer liber, reducerile la echipamentele și accesoriile sportive vor face bagajul de vacanță mai ușor.

Hervis Sports marchează începutul verii cu reduceri semnificative de până la 70% la îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii, precum și accesorii sportive. Vizitatorii sunt încurajați să se înarmeze cu spiritul aventurii și echipamentele potrivite pentru a se bucura la maximum de fiecare moment petrecut în aer liber.

au început reducerile de vară la shopping city sibiu

Garderoba de vară la prețuri fresh

Și magazinele de fashion, beauty și accesorii au în această perioadă prețuri fresh. La C&A, Mohito, CCC, Penti, Deichman, Benvenuti, Pandora sau Douglas se pot găsi piese extraordinare la reduceri tentante. Campaniile de reducere de vară transformă cumpărăturile într-o adevărată vânătoare de comori, cu oportunități pentru a găsi cele mai trendy articole la prețuri mult mai accesibile.

În plus, această perioadă a anului aduce o nouă viață pe rafturile magazinelor, cu colecții colorate, ținute lejere și accesorii elegante perfecte pentru zilele calde de vară. Așadar, pentru oricine se află în căutarea unor sandale confortabile, rochii vaporoase, cămăși răcoroase sau bijuterii chic, reducerile de vară sunt momentul perfect pentru a actualiza garderoba fără a depăși bugetul.

au început reducerile de vară la shopping city sibiu

Ultima oră

Comentariul meu