andreea bălan laudă părinții sibianului victor cornea - ”sunt niște oameni extraordinari”
foto Viva

Andreea Bălan a vorbit despre relația cu părinții sibianului Victor Cornea, actualul ei iubit, după ce a apărut în presă informația potrivit căreia aceștia nu ar accepta-o pentru fiul lor.

Motivele pentru care părinții lui Victor Cornea nu o plac pe Andreea Bălan nu ar fi legate de vârstă, ci pentru că fiul lor este urmărit de presă din cauza ei. Cântăreața a clarificat, însă, aceste zvonuri, scrie Viva.

Recent, Andreea Bălan a confirmat că are o relație cu jucătorul de tenis Victor Cornea, mai tânăr cu 10 ani decât ea și că este mai îndrăgostită ca niciodată. Cântăreața l-a însoțit pe iubitul ei la meciuri și antrenamente și chiar a fost acasă la părinții lui.

Andreea Bălan a ținut să lămurească situația după ce s-a spus că părinții lui Victor Cornea nu ar fi de acord cu relația lor. Din contră, spune artista, părinții sportivului o acceptă și o iubesc foarte mult.

„Ce vreau să clarific! Părinții lui mă acceptă și mă iubesc foarte mult. A apărut un articol unde scria că părinții lui nu m-ar accepta. Nu este adevărat! Părinții lui mă acceptă. Am fost acasă la el, la Sibiu și ne înțelegem minunat. Sunt niște oameni extraordinari’, a spus Andreea Bălan în emisiunea lui Capatos de la Antena Stars.

Ultima oră

Comentariul meu