unsprezece imobile și terenuri expropriate pentru modernizarea străzii triajului din broscărie - investiție de 6 milioane de lei
Sursa foto: Google Maps

Mai multe terenuri vor fi expropriate pentru modernizarea străzii Tirajului din Sibiu, potrivit unui proiect de hotărâre al Consiliului Local al Municipiului Sibiu supus aprobării.

Pentru ca obiectivul de investiții „Modernizarea strada Triajului” să fie îndeplinit, unsprezece terenuri și imobile din cartierul Broscărie vor fi expropriate pentru cauza de interes local. Lucrările de modernizare ale străzii presupun extinderea părții carosabile, realizarea trotuarelor, parcări și spații verzi. De asemenea, se vor moderniza reţelele de canalizare, reţeaua de apă, de iluminat public şi de cablaj metropolitan.

„Se aprobă coridorul de expropriere şi amplasamentul lucrării delimitate conform
planului de situaţie din Anexa nr. 1 la prezenta hotărâre, în vederea realizării obiectivului de investiţii „Modernizare strada Triajului”, precum şi înscrierea proprietăţii Municipiului Sibiu asupra str. Dorobanţilor din Municipiul Sibiu”, se arată în proiectul de hotărâre.

unsprezece imobile și terenuri expropriate pentru modernizarea străzii triajului din broscărie - investiție de 6 milioane de lei

Din fondurile bugetului local, pentru modernizarea străzii Tirajului se va face și plata despăgubirilor proprietarilor imobilelor care constituie coridorul de expropriere. Valoarea totală a investiției fiind de 6.262.885,18 lei cu TVA.

 

Ultima oră

Comentariul meu