sibianul rănit grav în accidentul de la cristian a murit la spital - „medicii au făcut tot ceea ce era posibil”

Sibianul în vârstă de 55 de ani, implicat în accidentul din Cristian, de la intersecția cu drumul spre Orlat, produs în 22 iunie, a decedat la spital. Omul a fost îngrijit de medicii vreme de mai multe zile însă, din cauza rănilor suferite în urma impactului, corpul său a cedat. 

Bărbatul a fost transportat imediat după accident la UPU Sibiu. Starea lui era foarte gravă, având mai multe contuzii, fiind intubat și ventilat mecanic. Sibianul a fost internat pe secția Terapie Intensivă, acolo unde a fost supravegheat și a primit tratament de specialitate. Cu toate acestea, corpul lui a cedat. 

„Din păcate, deși medicii au făcut tot ceea ce era posibil pentru a-i salva viața, pacientul a decedat  în data de 25 iunie”, a transmis Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu.

Vă reamintim că accidentul s-a produs în 22 iunie, la intersecție dintre strada X din Cristian și drumul spre Orlat. Un autoturism a intrat în coliziune cu o basculantă. „Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, dinspre Sibiu spre Sibiel, pe raza localității Cristian, la intersecția cu strada X (10), un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Săliște, a virat la stânga fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autocamion condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Mârșa”, au spus atunci polițiștii sibieni.

VEZI AICI IMAGINI DE LA ACCIDENT

În mașină, alături de șoferul de 24 de ani, se mai aflau o femeie, în vârstă de 74 de ani, și bărbatul de 55 de ani care a decedat. Amândoi erau din Săliște. 

Ultima oră

Comentariul meu