aglomerație pe valea oltului - trafic îngreunat pe dn7 la călimănești
foto: arhivă

Circulația rutieră se desfășoară cu dificultate, duminică, pe DN 7 – Valea Oltului, dar și pe alte drumuri din țară, pe sensul dinspre litoral și dinspre stațiunile montane. 

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, duminică după-amiaza, se circulă în condiții de aglomerație pe DN 1 Ploiești – Brașov, în localitățile Bănești, Comarnic și Bușteni, pe sensul de mers Ploiești – Brașov, precum și între Predeal și Bușteni, dar și în stațiunea Sinaia, în direcția Brașov – Ploiești, scrie Mediafax.

Sunt valori de trafic ridicate pe DN 7 (Valea Oltului) între Pitești și Sibiu, în localitatea Călimănești, județul Vâlcea, pe ambele sensuri de mers.

Este trafic intens și pe DN 39 Constanța – Vama Veche, în stațiunea Eforie Nord, în ambele direcții.

Pe A1 București – Pitești, traficul se desfășoară normal, la fel și pe A1 Sibiu – Deva, pe A3 București – Ploiești și A4 Ovidiu – Agigea.

Pe A2 București – Constanța sunt valori de trafic în creștere pe sensul de mers către Capitală, circulându-se în coloană în zona localității Fetești, județul Ialomița, acolo unde polițiștii opresc traficul pentru perioade limitate de timp, pe sensul către Constanța, permițând deplasarea pe două benzi, a vehiculelor ce se deplasează spre București.

Polițiștii rutieri îi sfătuiesc pe șoferi să circule cu multă atenție, în limitele de viteză stabilite pentru fiecare șosea, să se asigure înainte de fiecare manevră pe care o efectuează și nu urce la volan obosiți sau dacă au consumat alcool sau substanțe stupefiante.

Ultima oră

Comentariul meu