VIDEO ACS Mediaș promovează în Liga 3 - Echipa sibiană a câștigat clar returul cu CS Gheorgheni, scor 4-0

ACS Mediaș a promovat în Liga 3, după ce a câștigat sâmbătă returul barajului cu CS Gheorgheni, pe Stadionul Gaz Metan, scor 4-0 (Sursă video: Nova tv Mediaș). În manșa tur, Gheorgheni învinsese cu 2-1, astfel că formația sibiană a câștigat barajul cu scorul general de 5-2.

Susținută pe Stadionul Gaz Metan de peste 5500 de fani, echipa lui Dumitru Solomon a întors rezultatul din manșa tur, de la Gheorgheni, unde pierduse cu 1-2.

Cristian Pajco a fost eroul primei reprize și a marcat de două ori. Mai întâi, în minutul 16, Pajco a înscris din apropiere după acțiunea lui Cîrstean. Apoi, în minutul 26, Cristian Pajco a luat o acțiune pe cont propriu, a driblat și a înscris cu un șut la colțul lung. Astfel, Mediașul răsturnase înfrângerea din tur după 45 de minute.

Jocul a curs în aceeași direcție, spre poarta harghitenilor și în repriza secundă.  În minutul 49, Țala a reușit o acțiune personală de toată frumusețea și a făcut 3-0. Apoi, în minutul 56, Mediașul s-a desprins la 4-0, după un penalty transformat de Cr. Avram, iar soarta promovării era decisă. Centralul vâlcean Cătălin Buși a condus excelent partida, iar fluierul de final a declanșat fiesta pe Stadionul Gaz Metan.

ACS Mediaș:  Neacșa – Maxim,  Avram, Jica, Țala (A. Bîrsan 70), D. Potor (Stan 89), Socaci,  Morariu (Birtalan 70), Șulea (S.Bîrsan 46) – Cîrstean (Ignat 46),  Pajco. Antrenor: Dumitru Solomon

YouTube video

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu